Dino Quiz 4 Kidz

image by  Durbed

image by Durbed

 
 

Leuk voor liefhebbers van dinosaurussen van alle leeftijden!

Dino Quiz 4 Kidz bevat educatieve informatie over 24 verschillende dinosaurussen, perfect om studenten te helpen meer te weten te komen over deze geweldige dieren. Met kleurenfoto's van wat paleontologen momenteel denken, zien deze dieren eruit evenals afbeeldingen van de fossielen die ze hebben gevonden; de app is gevuld met wetenschappelijke informatie over wat we op dit moment weten en begrijpen over deze wezens.

 

Dino Quiz 4 Kidz is een leuke manier voor kinderen om te spelen en alles te leren over onze favoriete prehistorische dieren. De Trivia-game zit vol met leuke Dino Trivia-vragen en weetjes over allerlei verschillende dinosaurussen.

 

Hoofdrollen:

- Uitgebreide informatie over 24 verschillende dinosaurussen (met nog eens 24 extra in december);

- 48 kleurrijke afbeeldingen;

- 25 trivia vragen;

- klinkt;

- Beschikbaar op iPhone, iPod, iPad en Apple TV.

 

Dino Quiz 4 Kidz is perfect voor liefhebbers van dinosaurussen van alle leeftijden! Exclusief verkrijgbaar in de App Store.

Ga naar de App Store.

 
 

PRIVACYBELEID

dino quiz 4 kidz Privacybeleid

Dit privacybeleid is opgesteld om diegenen beter te dienen die zich bezighouden met de manier waarop hun 'persoonlijk identificeerbare informatie' (PII) online wordt gebruikt. PII, zoals beschreven in de Amerikaanse privacywetgeving en informatiebeveiliging, is informatie die op zichzelf of met andere informatie kan worden gebruikt om een persoon te identificeren, te contacteren of te lokaliseren, of om een persoon in zijn context te identificeren. Lees ons privacybeleid zorgvuldig door om een goed begrip te krijgen van hoe wij uw persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen, gebruiken, beschermen of anderszins verwerken in overeenstemming met onze app.

  • Welke persoonlijke informatie verzamelen we van de mensen die onze app gebruiken?

We verzamelen geen informatie van gebruikers van onze app.

  • Wanneer kunnen we informatie verzamelen?

We kunnen informatie van u verzamelen wanneer u contact opneemt met de ondersteuning en informatie in een e-mail invoert.

- Hoe gebruiken we uw informatie?

We kunnen de informatie die we van u verzamelen gebruiken wanneer u ondersteuning op de volgende manieren e-mailt:

Beantwoord eventuele supportvragen over onze app van u.

- Third-party openbaarmaking

Wij verkopen, verhandelen of brengen op geen enkele manier uw persoonlijk identificeerbare informatie over aan externe partijen.

- Links van derden

We nemen geen producten of diensten van derden op in onze app of bieden deze niet aan.

- In App Advertising

We hebben geen advertenties in onze app ingeschakeld.

  • COPPA (Privacywet voor kinderen online)

Als het gaat om het verzamelen van persoonlijke informatie van kinderen jonger dan 13 jaar, stelt de Wet op de online privacybescherming van kinderen (COPPA) de ouders onder controle. De Federal Trade Commission, het consumentenbeschermingsagentschap van de Verenigde Staten, handhaaft de COPPA-regel, die aangeeft welke exploitanten van websites en online diensten moeten doen om de privacy en veiligheid van kinderen online te beschermen.

We verzamelen geen informatie van kinderen jonger dan 13 jaar

- Hebben we laten derde partijen, waaronder advertentienetwerken of plug-ins te verzamelen PII van kinderen jonger dan 13?

Nee

We houden ons aan de volgende COPPA-huurders:

  • Ouders mogen beoordelen, verwijderen, beheren of weigeren met wie informatie van hun kind wordt gedeeld door middel van direct contact met ons op.

CAN SPAM Act

De CAN-SPAM-wet is een wet die de regels voor commerciële e-mail vaststelt, eisen stelt aan commerciële berichten, ontvangers het recht geeft om e-mails te blokkeren en hen harde straffen oplegt voor overtredingen.

We verzamelen uw e-mailadres om: een ondersteuningsvraag te beantwoorden.

Om in overeenstemming te zijn met CANSPAM, gaan wij akkoord met het volgende:

Als u zich op enig moment wilt uitschrijven voor het ontvangen van toekomstige e-mails, kunt u ons een e-mail sturen en wij zullen u onmiddellijk uit ALLE correspondentie verwijderen.

Contact met ons opnemen

Als u vragen hebt over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande informatie.

Dino Quiz 4 Kidz

108-1744 Barclay St

Vancouver, BC V6G 1K3

Canada

donsb@icloud.com

Laatst bewerkt op 2018-04-01