Voor de theaterliefhebber in ieder van ons!


Test je Broadway- en Theatre-kennis met Broadway Quiz! De game is exclusief beschikbaar voor de App Store en bevat 200 vragen over 200 verschillende individuele producties, samen met een afbeelding van de show voor elk. Kies een decennium uit de jaren 1940 tot vandaag en probeer alle 25 vragen te beantwoorden over de shows die in die jaren zijn geopend. Nadat je je antwoord hebt gegeven, zal het spel je vertellen of je het goed hebt of niet zo goed wat amusante informatie geeft over het spel of de muziek die in de vraag wordt genoemd. Het doel is om iets interessants te vinden over een programma waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, dat je dan kunt gaan en er meer over te weten kunt komen. Dat ... en krijg zoveel mogelijk correcte antwoorden als je kunt.

De game heeft heel veel vragen van Broadway, het West End en meer! Perfect voor pauze of zitten met niets te doen. Broadway Quiz, voor de theaterliefhebber in jou.

Beschikbare talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Deens, Italiaans, Nederlands, Portugees, Noors.

Bekijken in de App Store.

1.png

PRIVACYBELEID

Broadway Quiz Privacybeleid

Dit privacybeleid is opgesteld om diegenen beter te dienen die zich bezighouden met de manier waarop hun 'persoonlijk identificeerbare informatie' (PII) online wordt gebruikt. PII, zoals beschreven in de Amerikaanse privacywetgeving en informatiebeveiliging, is informatie die op zichzelf of met andere informatie kan worden gebruikt om een persoon te identificeren, te contacteren of te lokaliseren, of om een persoon in zijn context te identificeren. Lees ons privacybeleid zorgvuldig door om een goed begrip te krijgen van hoe wij uw persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen, gebruiken, beschermen of anderszins verwerken in overeenstemming met onze app.

 

  • Welke persoonlijke informatie verzamelen we van de mensen die onze app gebruiken?

We verzamelen geen informatie van gebruikers van onze app.

  • Wanneer kunnen we informatie verzamelen?

We kunnen informatie van u verzamelen wanneer u contact opneemt met de ondersteuning en informatie in een e-mail invoert.

- Hoe gebruiken we uw informatie?

We kunnen de informatie die we van u verzamelen gebruiken wanneer u ondersteuning op de volgende manieren e-mailt:

Beantwoord eventuele supportvragen over onze app van u.

- Third-party openbaarmaking

Wij verkopen, verhandelen of brengen op geen enkele manier uw persoonlijk identificeerbare informatie over aan externe partijen.

- Links van derden

We nemen geen producten of diensten van derden op in onze app of bieden deze niet aan.

- In App Advertising

We hebben geen advertenties in onze app ingeschakeld.

 

CAN SPAM Act

De CAN-SPAM-wet is een wet die de regels voor commerciële e-mail vaststelt, eisen stelt aan commerciële berichten, ontvangers het recht geeft om e-mails te blokkeren en hen harde straffen oplegt voor overtredingen.

We verzamelen uw e-mailadres om: een ondersteuningsvraag te beantwoorden.

Om in overeenstemming te zijn met CANSPAM, gaan wij akkoord met het volgende:

Als u zich op enig moment wilt uitschrijven voor het ontvangen van toekomstige e-mails, kunt u ons een e-mail sturen en wij zullen u onmiddellijk uit ALLE correspondentie verwijderen.

 

Contact met ons opnemen

Als u vragen hebt over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande informatie.

Broadway Quiz

108-1744 Barclay St

Vancouver, BC V6G 1K3

Canada

donsb@icloud.com

Laatst bewerkt op 2018-04-24